BAKGRUND

Riotlab.se startade sin försäljning av kläder & prylar på nätet redan 2004. Efter några års uppehåll körde vi igång igen hösten 2013. 

ETISK POLICY

Hjärtat i Riotlab ligger inte i profit på andra människors bekostnad, utan med musiken i hjärtat, fötterna i DIY-kulturen och med viljan att kunna erbjuda något unikt! Vi vill som företagare i allmänhet och människor i synnerhet handla etiskt både av våra leverantörer och ut mot våra kunder. 

Vi befattar oss inte med produkter, företag, arbetsvillkor eller åsikter som gör världen sämre. Bara bättre, och möjligtvis lite coolare!

Vårt aktuella sortiment är etiskt producerat och en stor del är fair trade märkt. 

Vartenda plagg och pryl är noga utvalt till vårt koncept och vi flörtar friskt med punk, rock'n'roll, och den alternativa konst- och musikscenen.

Vi som driver Riotlab tror innerligt på alla människors lika värde. Vi må göra något så simpelt som att sälja kläder, vi förändrar inte världen - men det finns en idé, en vision & en ren kärna i allt vi tar oss för. Vi tror på mångfalden, på erfarenheter, på det unika och ofördärvade, på den sprakande briljans som uppstår när nya idéer och människor möts och triumfen när det goda vinner över det onda.  Peace!

Har du synpunkter på någon produkt som inte går i linje med vår policy, så tveka inte att kontakta oss så vi kan göra något åt detta!

MODELLER

Vi söker roliga, unika & coola tjejer och killar som vill vara modell för våra kläder. Vi har inget krav på längd, vikt eller specifikt utseende, men ser gärna att de personer som representerar oss är hälsosamma, orginella och självsäkra. 

Ett krav är att du bor, eller vid fototillfället befinner dig, i Sundsvall.

Klicka här för att kontakta oss!